STAR Power Disk Yer Yıkama ve Cilalama Makinası

STAR Power Disk Yer Yıkama ve Cilalama Makinası
Stok Durumu:
Stokda var
Ürün Kodu:
33000
Oy Ortalaması:
Oylanmadı
Teknik Bilgiler
Kod No : 33000
Enerji : 230 v / 1300 + 700 W
Frekans : 50/60 Hz
Motor : 1000 W
Dişli Sistemi : Kayışlı
Fırça Çapı : 17 inç / 430mm
Fırça Hızı : 160 rpm
Ağırlık : 39 kg
Kablo Uzunluğu : 12,5
Ölçüleri (e/b/y) : 11 x 52 x 87 cm
Star Power Disc yer yıkama cilalama temizlik makinası bakım ve temel temizlik için standart bir makinadır güçlü torku ve sesiz çalışmasınla tercih sebebirdir maksimum temizlik performansı sağlar kullanınmı rahat ve pratiktir tutma kollarında bulunan mandallar ile çalışır çalışma esnasında üzerine hafifce baskı uygulayınız dönen ped- fırça sayesinde geçtiği taş zemin mozaik granit mermer gibi zeminleri iyi bir şekilde temizler, çilalar parlatır tabiki doğru temizlik sıvısı kullanmak gerekir Yer Yıkama, ovala
ma, Cilalama için standart bir yer yıkama makinasıdır. maksimum temizleme kapasitesini garanti eden bir zemin temizleme makinasıdır.
Bu modelimizin Halı yıkama özelliği bulunmaktadır halı yıkamada köpüklü şampuanlama su ile yıkama, fırçalama özelliğiyle halılarınızı ilk günki görünümüne, temizliğine ve yumuşaklığına sahip olacaktır. halı yıkamada kullanacağınız temizlik maddelerinin bitkisel özlü olması yıkanacak olan halının lif iplik yapısına zarar vermediğinden dolayı tercih edilmelidir. Halı yıkamada yıkanacak olan halının iplik yapısı dokuma şekli boyama cinsi göz önüne alınarak gerekli yıkama tekniği belirlenmelidir.
Yüksek hızlı parlatıcı . Kemer ofset motor ile tahrik . Sağlam çelik boru ve darbelere dayanaklı . hizmet maliyetleri minimum uzun ömürlü . kablo asma aparatı. Tampon zararlardan envanter ve makine korur.

Yorum Yaz

Not: HTML'ye dönüştürülmez!

Kötü            İyi


Devam
Üye Girişi
 

MEPA Endüstriyel Temizlik

MEPA Taş. Yön. Gıd. Amb. Temizlik Endüstriyel Paz. Tic. ve San. Ltd. Şti. Adres: Şazibey Mahallesi Toptancılar Sitesi 4. Çarşı No: 1

İletişim

+90 344 235 32 56
+90 344 235 32 57
info@mepatemizlik.com.tr

Facebook